Inglasningar i Borlänge
Inglasningar i Borlänge – prisvärd service – Glasmetropolen


Inglasningar i Borlänge

Inglasningar i Borlänge

Välkommen till oss på Glasmetropolen. Vi är det självklara valet för dig som behöver hjälp med inglasningar i Borlänge. Vi är ett traditionellt glasmästeri som reparerar glas på fastigheter samt byter bilglas och reparearar glas på lastbilar o bussar.

Vi har varit i branschen sedan 1991 och är därför både erfarna och väldigt kunniga. Vårt mål är att du som kund alltid ska känna dig trygg med oss och att vi erbjuder god service. Vi ser oss gärna som proffs på det vi gör, speciellt när det kommer till inglasningar i Borlänge.

Vi tar hand om dina inglasningar i Borlänge!

Inglasade uterum är perfekta för oss som bor i Norden. Det är ett bra sätt att helt enkelt förlänga den svenska sommaren. Glas släpper in ljuset men stänger ute både vind, nederbörd och kyla. När det kommer till inglasningar i Borlänge ser vi till att vara med er i hela processen, från planering och design till utförande och teknik.

Tveka inte att ta kontakt med oss när du behöver hjälp med inglasningar i Borlänge, Borlänge och Hedemora. Ring oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Välkommen!

Kontakta oss

Glasmetropolen Borlänge
Besöksadress
Hejargatan 1
781 71 Borlänge
Tel: 0243-151 99
Fax: 0243-153 99
E-Post: info@glasmetropolen.se

Bilglas

Vi byter bilglas på alla bilar, lastbil och bussmodeller och samarbetar med samtliga försäkringsbolag.

Läs mer…

Byggnadsglas

Vi anpassar oss efter dina önskemål när det gäller byggnadsglas. Vi bygger efter just ditt behov.

Läs mer…

PVC Fönster

Vi har klassiska träbågar till aluminium och PVC. Vi hjälper dig hela vägen med allt från måttagning till montering!

Läs mer…

Ingasningar

Vi hjälper dig med att skapa dekorativ hemmiljö med inglasat uterum, inglasad balkong, glasdörrar, speglar, glasbord och glashyllor m.m.

Läs mer…